Главният прокурор Сотир Цацаров е на работно посещение в Република

...
Главният прокурор Сотир Цацаров е на работно посещение в Република
Коментари Харесай

Цацаров е на посещение в Сърбия

Главният прокурор Сотир Цацаров е на работно посещаване в Република Сърбия, по покана на сръбския основен прокурор Загорка Доловац.
Това е трета среща на ръководителите на двете прокуратури, откакто на 08.12.2017 година в Белград бе подписан Меморандум за съдействие сред Прокуратурата на Република България и Прокуратурата на Република Сърбия, съобщавата то ведомстото на Цацаров. През юни 2018 година Загорка Доловац бе на посещаване в София.

В рамките на визитата се организират диалози по въпроси от съвместен интерес, както в Главната прокуратура, по този начин и в Специализираната прокуратура на Република Сърбия. Главният прокурор Сотир Цацаров е придружаван от заместника си Мария Шишкова и от ръководителя на интернационалния отдел на ВКП Цветомир Йосифов.

В Сърбия се намира някогашният банкер Цветан Василев, а процедурата за ексрадицията му цикли от няколко години. Западната ни съседка отказав връщането му основно поради няколкото разнообразни претенции изпратени от българската прокуратура.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР