Главният прокурор не приема и че е нарушил служебните си

...
Главният прокурор не приема и че е нарушил служебните си
Коментари Харесай

Прокурор Огнян Дамянов обвини Иван Гешев за оказван натиск

Главният прокурор не приема и че е нарушил служебните си отговорности във връзка с следствието на гърмежа против кортежа му, защото на 1 май, когато стана случаят, той е бил заместван от Борислав Сарафов, а заповедта за това е била издадена още на 24 април.



" Доказателствата по проблема получих преди час. Главният секретар е призовал цялостен куп сътрудници за разпит. Държа всички доказателства да бъдат качени на уеб страницата във Висш съдебен съвет.

Ако се вземе решение за преустановяване на производството, доказателствата към първото искане да се причислят към второто искане ", изиска основния прокурор. 

Огнян Дамянов от прокурорската гилдия съобщи, че някой оказва напън върху членовете, отдръпнали настояването си за премахване на основния прокурор. " Г-н Гешев няма нищо воеводско това което прави прокуратурата сега ", обърна се той към основния прокурор. 

" По същата проверка и на мен е снето пояснение. Трябва ли да приема, че и върху мен е оказан напън.  След като на основния прокурор могат да се правят стотици инспекции,  би трябвало да възприема, че и върху мен е оказан напън. Имаше сигнал на прокуратурата против мен и е формирано досъдебно произвеждане ", изясни Иван Гешев.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР