Главният прокурор Иван Гешев изпрати в 49-ото Народно събрание допълнителни

...
Главният прокурор Иван Гешев изпрати в 49-ото Народно събрание допълнителни
Коментари Харесай

Гешев внесе допълнителни материали към искането за свалянето на имунитета на Борисов

Главният прокурор Иван Гешев изпрати в 49-ото Народно заседание спомагателни материали към импортираното искане за позволение за възбуждане на наказателно гонене против народния представител и някогашен министър председател Бойко Борисов . Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Материалите са по отношение на досъдебно произвеждане на Софийска градска прокуратура, известно в медиите като " Барселонагейт ". Те съдържат доказателства, относими към предмета на следствие, показват от държавното обвиняване.

Материалите съдържат протокол за претършуване и изземване на парцел, утвърден с определение от Софийски градски съд, с който са конфискувани голям брой материални доказателства - документи и електронни устройства. Приложени са още протокол за непринудено предаване, информация от инспекция на Столична дирекция на вътрешните работи във връзка предоставени оперативно-издирвателни мероприятия и молба за правна помощ до Република Турция, направена от отдел " Международен " към Върховната касационна прокуратура.

Припомняме, че при започване на месеца обвинител номер едно изиска по отношение на " Барселонагейт ". Борисов изрично отхвърли да даде имунитета си непринудено  и упрекна прокуратурата в оказване на напън, с цел да не се сформира държавно управление.
 Борисов не дава имунитет, ГЕРБ желаят кабинет със споделена отговорност
Борисов не дава имунитет, ГЕРБ желаят кабинет със споделена отговорност

Лидерът на ГЕРБ привърза и министри на Радев в напъните да няма постоянен кабинет
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР