Автомобил на Националната служба за охрана (НСО), в който се

...
Автомобил на Националната служба за охрана (НСО), в който се
Коментари Харесай

Катастрофа с кола на НСО, возеща Кирил Петков, стана край Аксаково

Автомобил на Националната работа за защита (НСО), в който се е возил съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков , е аварирал в 17.30 ч. през днешния ден на входа на Аксаково, оповестиха от пресцентъра на партията.

От Политическа партия показват, че случаят е породен от ненадейно изскочил автомобил от път без преимущество. В колата са пътували над 60-годишни мъж и жена.

На място незабавно са се отзовали служители на реда. При злополуката има потърпевши.
 Верижна злополука с Асен Василев на Автомагистрала Обновена
Верижна злополука с Асен Василев на Автомагистрала " Тракия "

В конфликта са взели участие три автомобила

БНР осведоми, че е умрял лекия автомобил, сблъскал се с колата на НСО. Бившият министър председател не е потърпевш при случая.

По информация на районната дирекция " Противопожарна сигурност и отбрана на популацията " във Варна потърпевшите при злополуката мъж и жена в началото са били настанени в болнични заведения.

По данни на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) все още е спряно придвижването по пътя сред Варна и Добрич в региона на град Аксаково в посока Варна поради пътното произшествие. Трафикът се пренасочва през общинската пътна мрежа на Аксаково. Движението в посока Добрич се контролира от " Пътна полиция ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР