Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков сподели първите си

...
Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков сподели първите си
Коментари Харесай

Балъков: Важна беше победата, не е имало конфликт с Камбуров

Главният управител на ЦСКА 1948 Красимир Балъков показа първите си усещания след триумфа на отбора с 2:1 над Царско село в дуел от 17-ия кръг на efbet Лига.
" В първия мач постоянно има едно неизвество, чакахме да бъдем по-доминиращият тим, на моменти се получи, в други не успяхме. Трябва във втория мач да създадем корекции. Искам да благодаря и на всички хора, които ни помогнаха за почистването на стадиона. Камбуров е с необикновен опит, има млади момчета, които би трябвало да се потвърждават. Важна беше успеха и трите точки. Изобщо никакъв спор не е имало с Камбуров, от наша гредна точка, треньорски щаб, не сме имали спор, това си е негово предпочитание ", разяснява Балъков.

" И Пиргов, и Венци Василев бяха контузени и нямаха пълностоен подготвителен развой, само че от другата седмица са налице. Направихме доста хубава подготовка, не показахме това, което искахме да покажем. Надявам се и климатичните условия да се подобрят. Ще работим върху нещата, които ни куцат. Искаме да притежаваме повече топката ", добави още той. efbet Лига 18 кръг, петък 19 февруари  Монтана 17:30предстои  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР