Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков даде да се

...
Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков даде да се
Коментари Харесай

Балъков: При нас натискът е като при "ЦСКА-София"

Главният управител на " ЦСКА 1948 " Красимир Балъков даде да се разбере, че упованията към тима му към този момент са огромни, изключително преди второто дерби против " ЦСКА-София ". Новият мач сред двата тима е от XIV кръг на Ефбет лига и ще се играе в неделя от 19:00 ч. на ст. " Българска войска ". Главен рефер ще е Петър Костадинов. Първият мач межу двата тима, от I кръг, приключи 2:2.

" На пръв взор несъмнено наподобява, че в " ЦСКА-София " се работи под по-голям напън, само че не е по този начин. И ние имаме напън, и то значителен. Когато имаш името ЦСКА, няма по какъв начин да нямаш напън. Той е извънреден, не е по-малък от натиска при нашия съперник ", съобщи Балъков на конференцията преди мача.

Той изясни, че чака сензитивна смяна в играта на " ЦСКА-София " след идването на Бруно Акрапович за треньор. " Познавам го добре, той е минал през немската школа, имал съм конфликти с него, когато беше отпред на " Локомотив " (Пловдив). В българския футбол всички се знаем. Въпросът е в деня на мача дали ще се осъществят концепциите на треньора и да има триумф в края. Логично е да има смяна по отношение на предходния им треньор ", разяснява Балъков.

Той бе безапелационен, че първият конфликт сред " ЦСКА 1948 " и " ЦСКА-София " не може да бъде мерило нито за треньорите, нито за феновете. " По-различното в този момент от първия кръг е, че тогава нито ние, нито те знаехме кой къде се намира. Не може да се съпоставя с този мач, който идва. Определено в този момент се познаваме повече, уповавам се да се получи прекрасен мач. Тогава ни вкараха доверчив гол, от фаул в последните секунди на първото полувреме. Дай Боже, да сме си взели урок от грешките, които направихме тогава. Ще желаеме да сме компактни и нападателни, не ни интересува те какво ще вършат ", изясни Балъков.

В " ЦСКА 1948 " имат проблеми преди мача - контузен е младежкият национал Георги Русев, а инфектираните с COVID-19, чиято карантина изтече, са едвам на една подготовка. Балъков обаче бе безапелационен: " Проблемите не ги слагаме на първа линия. И да се оплакваме, и да не се, би трябвало да се стегнем. Който е здрав, той ще играе! "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР