Главният мениджър на Етър Красимир Балъков сподели очакванията си за

...
Главният мениджър на Етър Красимир Балъков сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Балъков обяви, че ще стиска палци за Ел Маестро да успее

Главният управител на Етър Красимир Балъков показа упованията си за класирането на клуба през идващия сезон пред Канал 3.

" Трябва да бъде на една такава позиция, която да не ни остави във втора битка за оставане в първа девизия, тъй като ще бъде още по-трудна битка, в сравнение с предходната година ".

Красимир Балъков приказва и за новия треньор на ЦСКА-София:

" Не съм техен служащ, само че като човек, който е обвързван с този клуб по една или друга причина, времето ще покаже. Аз ще притискам палци на младия експерт, който още в първата си година съумява да построи от един тим в първенец на една страна ".

Балъков разяснява жребия на българските тимове в евротурнирите:

" На нас не ни остава друго, с изключение на да стискаме палци. Това че всички български ще стартират на 12-ти юли, това няма да им бъде елементарно, защото шампионата няма да бъде почнало. Да се надяваме, че първите мачове ще минат, както би трябвало и тимовете да се приготвят по най-хубавия метод. Във втория кръг нещата стават по-сериозни ".

Главният управител на Етър показа усещанията си от треньорската смяна в Лудогорец:

" Много ме изненада тази промяна. Не знам до какъв брой е правилно, че Херо самичък си е тръгнал, само че за престижа му в българския футбол въобще не е добре ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР