Главният изпълнителен директор на VanEck, голямо дружество за управление на

...
Главният изпълнителен директор на VanEck, голямо дружество за управление на
Коментари Харесай

Сега може да е идеалният момент за Биткойн трейдърите според директора на VanEck

Главният изпълнителен шеф на VanEck, огромно сдружение за ръководство на активи, счита, че с наближаването на 2024 година изискванията за криптовалутите стават извънредно удобни.

В неотдавнашно изявление за подкаста “ ” Ян ван Ек изрази мнението си, че Биткойн евентуално е затвърдил позицията си на съществена опция на златото. Той вижда съвсем идеална опция за търговия за биковете, които се насочват към идната година.

Макар и да признава опцията цялото крипто пространство да е спекулативно, както считат някои хора, които възприемат крипто технологиите, той акцентира нуждата да се намерения за бъдещето.

Според него, в случай че Биткойн в действителност се е утвърдил като надеждна опция, сходно на среброто по отношение на платината във връзка със съхраняването на цената на златото, тогава настройката за търговия е съвсем съвършена.

Ван Ек посочи няколко фактора, които способстват за бичата вероятност за Биткойн и криптовалутите през 2024 година Те включват евентуална смяна в политиката на Федералния запас, идното халвинг събитие на Биткойн и дефицита на останалите продавачи.

Той посочи измененията в политиката на Федералния запас или приближаването на края на нейния метод, дружно с халвинг събитието на Биткойн, както и други несигурности. Освен това той означи обширната разпродажба, която е настъпила на пазара.

Черпейки от опита си, той загатна обстановки като срутва на дълга на разрастващите се пазари, при който облигации, издадени от страни, се търгуват на доста ниски стойности. Това докара до необятно публикувана разпродажба и липса на пазарна инфраструктура. Той се базира и на неотдавнашния роман, обвързван с банкрута на FTX и ликвидацията на техния портфейл.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР