Главен инспектор Александър Костадинов е новият началник на Първо РПУ

...
Главен инспектор Александър Костадинов е новият началник на Първо РПУ
Коментари Харесай

Първо РПУ и Четвърто РПУ в Пловдив с нови началници

Главен контрольор Александър Костадинов е новият шеф на Първо РПУ в Пловдив. Той е роден през 1980 година. Завършва Академия на Министерство на вътрешните работи през 2003 година и оттогава стартира кариерата му в структурите на вътрешното ведомство в Пловдив. Първоначално е назначен като шпионин в бранш „ Криминална полиция ” при Второ районно управление (на МВР). В интервала от 2005 до 2015 година поредно заема същата позиция в бранш „ Борба с проведената престъпност ”, група „ Работа с оперативни източници ” и отдел „ Криминална полиция ”.  През 2021 година оглавява бранш в отдел „ БОП ”, а през март 2023 година още веднъж е част от състава на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Прочетете още
Четвърто РПУ ще бъде управлявано от  главен контрольор Деньо Грозев. Роден е през 1975 година. Завършва висше обучение с квалификационна степен „ бакалавър ” в ПУ „ Паисий Хилендарски ” през 2003 година. Професионалният му стаж в системата на Министерство на вътрешните работи е от 1996 година и напълно минава в пловдивската регионална дирекция. Започва като служител на реда в Специализирано полицейско звено за защита на публичния ред – Община Пловдив, а в интервала 2004-2007 година работи като младши шпионин по линия на закононарушенията с наркотични субстанции в Шесто районно управление (на МВР) и в отдел „ Противодействие на закононарушенията ”. През 2011 година става шпионин в отдел „ Криминална полиция ”, където от 2020 година до сегашния миг е преназначен като шеф на една от групите.  

От през вчерашния ден те встъпиха на постовете в осъществяване на заповед на шефа на ОДМВР – Пловдив. Двамата са награждавани неведнъж за реализирани отлични резултати в осъществяване на служебната си активност.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР