Главен герой в Нашият ден е една изключителна жена, бизнес

...
Главен герой в Нашият ден е една изключителна жена, бизнес
Коментари Харесай

Гена Събева за тайната на успешните жени-предприемачи

Главен воин в " Нашият ден " е една изключителна жена, бизнес дама и мотиватор, която знае тайната на сполучливите жени-предприемачи. 

Гена Събева, ръководител на Business Lady Club " Женско предприемачество ".

Гена Събева е бизнес дама, бизнесмен и наставник с близо 30 години професионален опит. Управляващ сътрудник е в фамилната компания за ръководство на планове в строителството „ Събеви Груп “ и развива лична франчайз марка ВИТ – Борса за матраци, задачата на която е да оказва помощ на хората да останат в България и да работят за себе си, създавайки личен бизнес.

През 2010 година  основава Асоциация на интериорните дизайнери в България (АИДБ) и има огромен принос в популяризирането на специалността на интериорния дизайнер. В структурата на интернационалната бизнес организация BNI е към този момент четвърта година, като най-новият й план е като шеф на BNI Индустрия. От 2019 година е в ръководството на „ Българската търговско-промишлена палата ” (БТПП) като член на изпълнителния съвет. Гена Събева учредява и „ Агенция за вложения в строителството ” (АИС) за цялостното обслужване на български и задгранични вложители. Основател е на Сдружение на българските търговци, както и Business Lady Club „ Женско предприемачество “, на който е ръководител.

Гена Събева е уредник и на разнообразни неофициални събития, част от които е ежеседмичното събитие „ Бизнес пътеки “. Бизнес преходът е от Боянско ханче до Боянски водопад и съставлява подготовка за мозъка и тялото за основаване на нови контакти и разкриване на нови бизнес хрумвания.

Мисията на Гена Събева е да развива и подкрепя предприемачеството в България. Тя е измежду най-търсените и мотивиращи лектори, които са вдъхновявали стотици хора от сцените на събития като TEDxSerdikaWomen, Business Lady Excellence, Fuckup Nights Sofia и други.

Нашите 5 стълба на триумфа са:
Снимка – Business Lady Club " Женско предприемачество "

Чуйте повече в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР