Гласовитата певица Маги Джанаварова не би отказала среща с младоженеца

...
Гласовитата певица Маги Джанаварова не би отказала среща с младоженеца
Коментари Харесай

Маги Джанаварова не би отказала среща с Ненчо Балабанов

Гласовитата певица Маги Джанаварова не би отказала среща с младоженеца Ненчо Балабанов. Колежката ѝ Мила Роберт пък се изясни в обич на водещия Димитър Рачков.
               

Тези „ шокиращи ” разкрития бяха направени в занимателното шоу по NOVA „ С Рачков всичко е допустимо ”. Затова неотдавна жененият Балабанов може да се любува на медения си месец, а половинката на занимателния водещ-да си отдъхне, защото това бе единствено смешка, част от радостна игра в предаването.
               

Гости в епизод 7 на занимателното шоу бяха четирима артисти и четирима артисти. Те имаха задача да довършат шестте фрази: „ Казвам се... ”, „ Живея в... ”, „ Работя като... ”, „ Обичам... ”, „ Мразя.... ”, „ Не бих отказал среща с... ”. Освен, че отговорите трябваше да бъдат дадени по съответен метод, само че и с избрана от водещия първа писмен знак. Така да вземем за пример на артиста Китодар Тодоров му се падна да дава отговор като сериен палач и неговите фрази трябваше да завършат с думи с първа писмен знак „ А ”. Затова артистът призна, че не би отказал среща с Адолф и ненавижда анонимните алкохолици.

Певецът и режисьор Рафи Бохосян трябваше да влезе в кожата на диджей. Той призна, че не би отказал среща с Боби Турбото, който също бе участник в предаването.

На самия Борислав Захариев-Боби Турбото се падна да играе превъзбуден коментатор, а неговите думи трябваше да стартират с писмен знак „ Ч ”. Забавният артист и водещ съобщи, че се споделя Чвор, живее в Чупрене и ненавижда Чубака.

Преслава влезе в кожата на „ щастлива с варненски акцент ”. Гласовитата певица съобщи, че се споделя „ Винилина ” и не би отказала среща със звездата на българската сцена Васил Найденов.

Актьорът вентролог Димитър Иванов-Капитана пък съобщи, че не би отказал среща с Орхан Мурад, водещият Рачков с Янка Рупкина, а Геро с Йорданка Христова.

Мила Роберт също повиши градусите на настроението, откакто трябваше да играе афектирана на приятеля си, а думите ѝ да стартират с писмен знак „ Р ”. Младата певица съобщи, че се споделя Роберта и живее в Раховец, работи като риболовец „ с цел да отпущам малко нервите, тъй като не се търпи към този момент това с тебе ”, съобщи изнервено Мила и най-после си призна: „ Обичам... Рачков ”. „ Имаш усет, имаш усет ”, предостатъчно отговори водещият.
              

Напрежението се повиши, когато нейната колежка Маги Джанаварова трябваше да довършва изреченията като " сънена и гальовна ", а буквата ѝ бе „ Н ”. Тя показа, че се споделя Нина от Никопол и работи като носач. „ Обичам да нося, обичам националната носия ”, сподели Джанаварова. Изненадващо тя съобщи, че ненавижда Никулден. Но същински потрес провокира отговорът ѝ, с кой не би отказала среща: „ Не бих отказала среща с Ненчо Балабанов ”, съобщи Маги.

„ Той се ожени ”, незабавно секна ентусиазма ѝ Рачков.



Актьорът и водещ на друго обичано предаване по NOVA „ Звездите в нас ” Ненчо Балабанов подвигна приказна женитба напълно неотдавна. Той сподели „ да ” на своята годеница Катрин Русева на 24 септември в Несебър. За щастливото събитие се похвали самият той в персоналния си профил във Facebook.

За първата гала в ритуалната зала младоженецът бе заложил на грациозен тъмносин костюм с папионка, а булката - на нежна бяла рокля с паднали ръкави, мрежест воал и прибрана на кок коса.

На фотосите от тържеството красивата младоженка Катрин е с разпусната коса с сантиментални къдрици и бяла рокля с флорални претекстове, до момента в който Ненчо се е спретнал в черен костюм.

Комедийният артист и водещ Балабанов предложи брак на чаровната Катрин преди няколко месеца в Гърция. Тя за първи път застана пред олтара, до момента в който Ненчо има към този момент опит. Той има 16-годишен наследник = Богомил от първата си жена.

Не е чудно, че Маги Джанаварова уточни чаровния и занимателен Ненчо Балабанов като човек, на който не би отказала среща.

През годините артистът бе апетитен за половинка на редица красиви дами. Слухове го свързваха с попфолк певицата Преслава след присъединяване им в риалити предаването „ Биг Брадър ”. Нито един от двамата забъркани не удостовери за такава връзка. Малко по-рано Ненчо бе публично привързан с певицата Йоанна Драгнева. Към днешна дата тя е щастливо обвързана и горда майка.

За малко медиите твърдяха, че Ненчо Балабанов има спекулация с гъвкавата някогашна състезателка по художествена гимнастика Симона Пейчева.

Но уви, девойки, Ненчо към този момент е ангажиран!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР