Гимнастичката Валерия от Фермата“ е готова да зареже целия си

...
Гимнастичката Валерия от Фермата“ е готова да зареже целия си
Коментари Харесай

Валерия от „Фермата“ напуска Стара Загора заради футболиста Алек

Гимнастичката Валерия от „ Фермата “ е подготвена да зареже целия си доскорошен живот в Стара Загора и да се реалокира в столицата поради футболиста Алек. След двумесечни драми, тя най-сетне се реши да изостави мистериозното си гадже – политик от родния си град, а с цел да даде напълно нов старт на живота си, ще се „ изтегля “, с цел да не го засича. Дали повода е, че не желае да вижда остарялата си тръпка или се е предала пред офанзивите на футболиста да е компактно към нея, гимнастичката не споделя.

Но е безапелационна, че почва да си търси работа незабавно откакто излезе от „ Фермата “. Валерия е треньор и управлява дребни състезателки по художествена гимнастика, които доста обича. Тази вечер шампионката с 20 медала тропна с краче, че няма да бъде кифлата, на която футболисти като Алек са привикнали. „ Аз не съм от дамите, които единствено вървят на маникюр.

Имам доста другари футболисти, които тъкмо по този начин си гледат гаджетата – като принцеси. Аз не съм от тези. Да ме прибере у тях и да ме гледа - не става. Разстоянието не е проблем, сигурно няма да си хвана чантичката и да се преместя при него преди да съм си уредила нещата “, съобщи Валерия даже след предлагането на Алек да работи в неговата компания за недвижими парцели.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР