Гимнастичката Валерия, която се превърна в един от най-интересните участници

...
Гимнастичката Валерия, която се превърна в един от най-интересните участници
Коментари Харесай

ВИП гаджето на Валерия от „Фермата“ я прибрал от Жени Калканджиева

Гимнастичката Валерия, която се трансформира в един от най-интересните участници във „ Фермата “ поради любовните си истории, се отказала от модата и съобщила своето „ не “ персонално на стилната познавачка Жени Калканджиева. Малко хора свързват симпатичната фермерка с гримираната кандидатка за Мис България 2015, а Валерия до момента и не повдига тематиката в хитовото риалити. Това накара почитателите й да се зачудят каква загадка от стилните среди е предиздвикало хубавицата за приключи стилната си кариера, за която преди този момент Валерия мечтаела. На въпросния конкурс гимнастичката беше определена за пета по хубост в страната, а Калканджиева считала, че е намерила елмаз, който да пласира на подиума. Малко по-късно обаче русокоската тотално скъсала с стилния отрасъл и още веднъж заложила на художествената гимнастика, от която има 20 медала.

Според осведомени Валерия се разочаровала от бруталната действителност на стилните среди, изключително откакто й се наложило да се снима в нелепа фотосесия за календар. На нея били снимани топ-участничките в състезанието. Красавиците театралничили в предизвикателни пози и полуголи с багери, булдозери и фадроми, като част от контракта си за присъединяване в състезанието. Разочарованата спортистка не щяла и да чуе към този момент за популярност като манекенка и за това решила да стане треньорка в частен клуб в родната си Стара Загора.

Други обаче приписват скоростното й отдръпване от подиума на значимото й гадже – социална фигура, който не желаел обичаната му да си демонстрира прелестните обществено и даже сложил въпроса без заобикалки – аз или модата. Валерия се съобразила с него, без значение, че мистериозният ухажор я криел от света и остава неизвестен и до през днешния ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР