Гигантът Magna обяви, че на компанията е бил възложен нов производствен

...
Гигантът Magna обяви, че на компанията е бил
възложен нов производствен
Коментари Харесай

Новото BMW Z4 ще се прави от Magna. Производството започва в края на 2018

Гигантът Magna разгласи, че на компанията е бил възложен нов индустриален контракт от страна на BMW Group, съгласно който от края на тази година, компанията ще дава отговор за сглобяването на напълно новото поколение на спортния модел в завода си в Грац, Австрия.

“Много сме удовлетворени от това, че допълнително ускоряваме връзките си с BMW Group и продължаваме да затвърждаваме позицията си в промишлеността с нови инициативи като тази ”, разяснява Гюнтер Апфалте, президент на Magna Europe и Magna Steyr.

Сътрудничеството на Magna с BMW Group датира от 2001 година, а през 2003 година първото BMW X3 беше създадено от компанията, последвано още няколко други пазарни предложения на баварците. От 2017 година, Magna дава отговор и за сглобяването на част от представителите на настоящата Серия 5, в това число и за нейната хибридна версия.

Само преди няколко дни пък BMW разкри малко детайлности за версията Z4 M40i на новото Z4. От баварската марка споделят, че тя е “олицетворение на най-интензивната форма на новата роудстър-динамика ”. Модификацията ще бъде оборудвана с нов мощен редови шестцилиндров мотор, окачването ще е спортно и по-снижено към пътя, а амортисьорите й ще бъдат с електронно управление. Автомобилът ще се отличава също по този начин с новоразработено предно окачване, М-алуминиеви джанти, М спортна спирачна система и блокаж на задния диференциал с електронно ръководство и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР