Геймър, който се подвизава под псевдонима Chris Da Cow“, е

...
Геймър, който се подвизава под псевдонима Chris Da Cow“, е
Коментари Харесай

Геймър построи цялата Вселена, каквато я познаваме, в Minecraft

Геймър, който се подвизава под псевдонима „ Chris Da Cow “, е съумял да построи Вселената, каквато я познаваме – в Minecraft. Независимо дали става въпрос за супер звездни купове, черни дупки, мъглявини и всичко останало, ще ги намерите там. Колко време е лишило това?
Около 2 месеца, а процесът е тъкмо толкоз комплициран, колкото си мислите.
Ако се интересувате от построяването на нещо сходно в, ще ви е нужен мод, наименуван „ WorldEdit ”. Той се оправя с по-голямата част от тежката работа, като отстрани нуждата от ръчно слагане на доста от блоковете. 
Ето и лист на останалите добавки, които основателят е употребявал в този план: BSL shaders Replay Mod OptifineGalaxy Texture PackDistant Horizons Mod (1000 chunks)
Вложих душата си в този план и почтено казано е доста прочувствено да кача това след 2 месеца непрекъсната работа. Това е най-хубавото видео, което в миналото съм правил, във връзка с всичко – от усъвършенстван роман до най-хубавите билдове, които в миналото съм създавал.
Chris Da Cow В бъдеще този вид творения може да се основават от изкуствен интелект.
Един различен състезател употребява изкуствен интелект, с цел да проектира актуализация на Minecraft. Ютубърът SystemZee е желал да разбере какъв би бил резултата. Затова е разрешил на изкуствен интелект да създаде „ Minecraft: World Domination “.

ИИ беше този, който назова актуализацията „ World Domination “, преди да генерира персонализирано лого, лък от лава, кука и даже гигантска костенурка. Това не е всичко, тъй като по-късно ИИ е помолен да добави още едно животно в играта. Резултатът се оказа великански слон. Вижте във видеото.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР