Героят за Пари Сен Жермен при разгромната победа срещу Барселона

...
Героят за Пари Сен Жермен при разгромната победа срещу Барселона
Коментари Харесай

Мбапе към Жорди Алба: На улицата ще те убия!

Героят за Пари Сен Жермен при разгромната победа против Барселона с 4:1 на " Камп Ноу " във вторник вечерта Килиан Мбапе и левият бек на каталунците Жорди Алба си размениха любезности в една обстановка по време на първата осминафинална среща от Шампионската лига сред двата отбора. Направилият хеттрик Мбапе се обърна към Алба с думите: " На улицата ще те убия ".

До тази имитация се стига, откакто различен футболист на Барселона - Сержиньо Дест, прави опит да се извини на французина за груба игра по отношение на него в по-ранен миг. Мбапе обаче отвръща жестоко на Дест: " Не ме пипай ", а тук се намесват Жорди Алба и Жерард Пике. Алба прави забележка на Мбапе, а младият френски нападател сопнато споделя на бека: " На улицата ще те убия ". В този миг в разправията се включва и Пике с думите: " Кого ще убиеш, кого ще убиеш? ".

22-годишният Мбапе евентуално е вдигнал още повече цената си след трите си гола във вратата на Марк-Андре тер Стеген, а реваншът на " Парк де Пренс " към този момент наподобява по-скоро като условност след феноменалното показване на международния първенец с Франция на " Камп Ноу ".

Jordi Alba to Mbappé: " You're getting to big for yourself. "

Mbappé to Jordi Alba: " In the streets I kill you

Alba to Piqué: " He's learning, the bugger is learning. "

Piqué to Mbappé: " Who are you going to kill? "

Mbappé: " On streets I KILL you! "
— M•A•J (@Ultra_Suristic)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР