Германците споделят, че имат два пъти повече партньори в секса

...
Германците споделят, че имат два пъти повече партньори в секса
Коментари Харесай

Лъжат ли мъжете за сексуалните си преживявания?

Германците споделят, че имат два пъти повече сътрудници в секса от германките, което кара откривателите да мислят, че мощният пол лъже за половите си прекарвания, съобщи ДПА.

Най-големите неистини, които изричат дамите и мъжете

Учени от Техническия университет в Брауншвайг, както и психолози от разнообразни краища на Германия провели изявленията с повече от 2524 души над 14-годишна възраст. Мъжете споделили, че са имали 10 партньорки, а дамите - единствено 5 колегата. Разликата в статистиката може да значи, че мъжете преувеличават повече що се касае до полови подвизи.

Най-големите мъжки и женски неистини в интернет

" Всички те играят функциите, присъщи на пола си ", сподели Арне Декер от Института за полови проучвания и правосъдна психиатрия към университетската болница в Хамбург.

Някои мъже считат, че е привлекателно и в сходство с публично приетите правила да имат доста полови партньорки, а дамите постоянно имат противоположното разбиране.

Вижте за  какво лъжат мъжете и дамите на първа среща

Като допълнение 21 % от мъжете в изследването признали, че са изневерявали на половинката си, а при нежния пол неблагонадеждни се оказаха 15 %. По тематиката Истината: мъжете лъжат повече Най-големите лъжци гледат право в очите
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР