Германският ветеран Томас Мюлер намекна, че може би ще приключи

...
Германският ветеран Томас Мюлер намекна, че може би ще приключи
Коментари Харесай

Томас Мюлер се отказва от националния отбор на Германия?

Германският деец Томас Мюлер загатна, че може би ще завърши кариерата си в националния тим след шокиращото отпадане на Световното състезание. Германците завоюваха с 4:2 против Коста Рика, само че това не им стигна за нищо повече от 3-ото място. Япония победи Испания с 2:1 и оглави група Е.

" Ако това е моят финален мач за националния тим, бих желал да кажа няколко думи на почитателите, които ме подкрепяха през всички тези години ", стартира Томас Мюлер пред телевизия ARD. За него това беше четвърто Световно състезание, в това число и при извоюваната купа през 2014-а година.

" Беше необикновено наслаждение! Скъпи хора, благодаря ви в действителност доста. Имахме невероятни моменти дружно ", добави той.

" Винаги съм опитвал да си оставя сърцето на терена. И го върших с обич. Трябва да бъдете сигурни в това ", обърна се Мюлер към публиката от телевизионната камера.

Срещата с Коста Рика беше неговият 121-и мач за Германия, като в тях е вкарал 44 гола. Мюлер всекидневно играе като атакуващ полузащитник, само че също по този начин е употребен с триумф и на върха на офанзивата, както в клуба си, по този начин и в Бундестима.

Самият Мюлер има контракт с Байерн, който неотдавна беше продължен с още една година. И все още няма индикации, че ще завърши кариерата си и на клубно равнище.
 Ханзи Флик: Каква оставка? Искам да повеждам Германия на Евро 2024!
Ханзи Флик: Каква оставка? Искам да повеждам Германия на Евро 2024!

" Бундестимът " отпадна от Мондиал 2022
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР