Германският старши треньор на Локомотив (Москва) Маркус Гисдол напусна поста

...
Германският старши треньор на Локомотив (Москва) Маркус Гисдол напусна поста
Коментари Харесай

Маркус Гисдол: Не мога да работя в страна, чийто лидер е отговорен за атака в центъра на Европа

Германският старши треньор на Локомотив (Москва) Маркус Гисдол напусна поста си, заяви клубът от Висшата лига на Русия. 52-годишният експерт прекара единствено 4,5 месеца отпред на Локомотив. Пред " Билд " той съобщи, че решението му да напусне Русия е напълно поради почналата война в Украйна.

" За мен работата като футболен треньор е най-хубавата на света. Но аз не мога да работя в страна, чийто водач е виновен за офанзива в центъра на Европа. Това не се припокрива с моите полезности. Не мога да остана в на подготвителното игрище и да изисквам професионализъм от играчите, когато единствено на няколко километра са давани заповеди, които носят злощастие на всички хора. Това е мое персонално решение и аз съм изцяло уверен в него ", съобщи Гисдол.
 Гисдол напусна Локомотив (М), Воронин се раздели с Динамо (М) Гисдол напусна Локомотив (М), Воронин се раздели с Динамо (М)
Преди да оглави Локомотив, Гисдол е водил тимове като Хофенхайм, Хамбургер ШФ и Кьолн. Временно неговите функционалности в Локомотив ще бъдат конфискувани от Марвин Компер.

Междувременно Сандро Шварц, различен немски ментор в съветското състезание, разгласи, че ще остане отпред на.
 Бивш нападател на Ливърпул: Не мога да работя в страната, която бомбардира родината ми Бивш нападател на Ливърпул: Не мога да работя в страната, която бомбардира родината ми
" Аз не съм някой, който ще си купи билет и ще скочи в самолета, с цел да избяга от Русия. Това не е моят жанр. Аз имам отговорности и ще остана в клуба ", съобщи Шварц.

Също през днешния ден стана ясно, че помощникът на Шварц - украинецът Андрий Воронин, е напуснал клуба поради войната.
 Играч на Барселона е взел решение да напусне Играч на Барселона е взел решение да напусне 1 март | 15:11 1 0  Бивш нападател на Ливърпул: Не мога да работя в страната, която бомбардира родината ми Бивш нападател на Ливърпул: Не мога да работя в страната, която бомбардира родината ми 1 март | 14:44 1377 0  Директор на Манчестър Юн разгласи: Търсим нов непрекъснат управител Директор на Манчестър Юн разгласи: Търсим нов непрекъснат управител 1 март | 14:26 1752 1  Шампионът на Дания поддържа Украйна по автентичен метод Шампионът на Дания поддържа Украйна по автентичен метод 1 март | 13:52 936 4  Шефът на съветския футбол резервира постовете си в УЕФА, настояват от Москва Шефът на съветския футбол резервира постовете си в УЕФА, настояват от Москва 1 март | 13:33 640 0 Виж всички Водещи Новини  Извънредно: Изпълкомът анулира конгреса на БФС Извънредно: Изпълкомът анулира конгреса на БФС 1 март | 15:02 3907 17  Мъри: Притеснявам се да не се измести значимостта на мача за Купата на фона на дербито в неделя Мъри: Притеснявам се да не се измести значимостта на мача за Купата на фона на дербито в неделя 1 март | 14:03 3325 5  Лудогорец с следващ входящ трансфер, Лудогорец с следващ входящ трансфер, "орлите " взеха юношески национал на Израел 1 март | 12:01 7826 25  Левски разгласи привличането на Илиян Стефанов Левски разгласи привличането на Илиян Стефанов 1 март | 12:47 6514 20  Официално: Лудогорец показа бразилски нападател Официално: Лудогорец показа бразилски нападател 1 март | 11:19 6958 32 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР