Германският производител на спортни стоки Адидас (Adidas) пусна на пазара

...
Германският производител на спортни стоки Адидас (Adidas) пусна на пазара
Коментари Харесай

Адидас пусна патъци, струващи само 500 долара

Германският производител на спортни артикули " Адидас " (Adidas) пусна на пазара нов модел маратонки, които костват 500 $, осведоми Ройтерс.

Спортните обувки от серията " Адизиро Адиос Про Иво 1 " (Adizero Adios Pro Evo 1) тежат 138 грама. Те са подобаващи и за фенове на джогинга, и за състезатели, които вземат участие в бягания на дълги дистанции, означават специалисти.

Състезателката от Етиопия Тигист Асефа беше с тези маратонки, когато преди дни сложи нов международен връх за дами по време на Маратона на Берлин. Въпреки това не е ясно какъв брой фенове на бягането, които не се състезават професионално, биха преглътнали високата цена на новите маратонки на " Адидас ", показва Ройтерс.

" Тази цена е напряко безумна ", декларира Хари Суинхоу, създател на любителския лекоатлетически клуб " Гроув лейн ранърс " (Grove Lane Runners) в Лондон. 

Новият модел маратонки се предлага дори на по-висока цена на уеб страницата на " Адидас " - 500 евро, демонстрира инспекция на Българска телеграфна агенция. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР