Германският канцлер Ангела Меркел каза, че се буди нощем, за

...
Германският канцлер Ангела Меркел каза, че се буди нощем, за
Коментари Харесай

Меркел: Тежките решения за коронавируса ме държат будна нощем

Германският канцлер Ангела Меркел сподели, че се буди нощем, с цел да мисли за съдбоносните решения, които би трябвало да взема в опит да се оправи с пандемията от новия ковид, съобщи Ройтерс.

Меркел, която е академик по обучение и е известна със своя корав и настоятелен метод, беше сложена под напън през последните седмици поради бавното придвижване на акцията по имунизиране в Германия и Европейски Съюз, спрямо Англия, Съединени американски щати и Израел.

В извънредно персонално телевизионно изявление Меркел сподели, че познава доста хора, които се опасяват за поминъка си по отношение на пандемията и че не не помни такива персонални истории.

Будя се нощем и мисля за всякакви неща. Това е мъчно време за мен. Искам да съм премислила обширно нещата преди да решавам, сподели Меркел по телевизия Ер Те Ел.

Изправена пред остри рецензии от някои немски медии, изключително най-тиражния таблоид „ Билд ", по-рано през вчерашния ден Меркел беседва с група германци за рецесията и последствията от карантината, в това число с комплицирани родители, които вършат старания да се оправят.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР