Германският футболен съюз (ГФС) е изправен пред плащане на наказателни

...
Германският футболен съюз (ГФС) е изправен пред плащане на наказателни
Коментари Харесай

Германският футболен съюз ще доплаща 26 млн. евро

Германският футболен съюз (ГФС) е изправен пред заплащане на наказателни лихви и в допълнение изтеглени налози в размер на 26 млн. евро (30 млн. долара) около следствие на разплащания към международното състезание през 2006 година

В своя финансов доклад за комерсиалната 2016 година ГФС твърди, че данъчната администрация е била известена за изменената данъчна оценка за въпросната 2006 година откакто статута на федерацията като неправителствена организация е била изменена.

" Предвид това, ГФС ще би трябвало да заплати на данъчните заплащания и лихви в размер на към 26,2 млн. евро ", се споделя в финансовия доклад.

Съветът на ГФС и неговите юридически съветници имат вяра, че решението за отвод от статут на организация с нестопанска цел към момента ще бъде анулирано при обжалване.

Поради тази причина федерацията няма допълнения за данъчни опасности в доклада за финансовата година 2016 година Въпреки това " следствията от по този начин наречената спекулация на Световната купа " ще имат доста въздействие върху бюджета, сподели финансистът на централата Щефан Оснабрюге.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР