Германският футболен клуб Кьолн съобщи, че има забрана от ФИФА

...
Германският футболен клуб Кьолн съобщи, че има забрана от ФИФА
Коментари Харесай

ФИФА спря трансферите на германския Кьолн

Германският футболен клуб Кьолн заяви, че има възбрана от ФИФА да подписва с нови играчи през идващия сезон като наказване за нарушение на трансферните правила в тази ситуация с привличането на надарен 17-годишен нападател от Словения.

Кьолн съобщи в изказване, че е упрекнат в подстрекателство на Яка Кубер Поточник да разтрогне контракта си с Олимпия Любляна в родината му.

Кьолн сподели, че трибуналът на ФИФА е глобил клуба с 51 750 евро, забранил му е да подписва с нови играчи през идващите два трансферни прозореца и е отстранил Поточник за четири месеца.

Клубът има намерение да апелира присъдата пред Спортния трибунал, като твърди, че Поточник самичък е напуснал Олимпия заради " многочислени нарушавания на контракта " и споделя, че има доказателства, че немският клуб няма интервенция в раздялата на играча с Олимпия.

Поточник е считан за един от най-ярките млади гении. Той е вкарал 13 гола в толкоз мачове в лигата до 19 години за Кьолн този сезон и съставлява националния тим на Словения до 19 години./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР