Германските Зелени заявиха днес, че искат да започнат официални тристранни

...
Германските Зелени заявиха днес, че искат да започнат официални тристранни
Коментари Харесай

Германските Зелени готови за официални преговори за кабинет

Германските " Зелени " обявиха през днешния ден, че желаят да стартират публични тристранни договаряния със социалдемократите и със Свободната демократическата партия за сформирането на ръководеща коалиция, съобщи Ройтерс.

Съпредседателят на " Зелените " Роберт Хабек съобщи пред публицисти, че неговата партия " предлага на Свободната демократическа партия дружно да се извърнат към Германската социалдемократическа партия и да преминат от етапа на проучвателните разисквания... към тристранни договаряния ".

" Това към този момент е предложение към Свободната демократическа партия. Нека забележим по какъв начин ще реагират те на него ", сподели Хабек, като акцентира, че към момента има съществени разлики, както сред " Зелените " и свободните демократи, по този начин и сред " Зелените " и социалдемократите.

" Все още не са обсъждани доста неща ", посочи Хабек.

Представители на трите партии към този момент са се срещали поотделно едни с други, само че до момента не е имало тристранни договаряния, отбелязва Ройтерс. ГСДП съобщи в неделя, че е подготвена да води тристранни договаряния със " Зелените " и свободните демократи.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР