Германски национал е вариант №1 пред Байерн Мюнхен за нов

...
Германски национал е вариант №1 пред Байерн Мюнхен за нов
Коментари Харесай

Байерн близо до германски национал за резерва на Левандовски

Германски национал е вид №1 пред Байерн Мюнхен за нов нападател през зимната пауза. В лагера на баварците най-накрая откриха, че имат потребност от опция на звездата Роберт Левандовски и признаха, че за старта на пролетния полусезон желаят да разчитат на още един характерен централен нападател.

Фаворит за позицията е голмайсторът на Хофенхайм Сандро Вагнер, който е младеж на Байерн. За интереса на немския исполин и на самия футболист към договорката призна старши треньорът на Хофе Юлиан Нагелсман.

"Знаем от много време, че Байерн има интерес към Сандро Вагнер. Знаем и за интереса на Сандро. Както и при всеки различен футболист, ще обявим нещо едвам тогава, когато има нещо за оповестяване ", показа 30-годишният треньор. "За момента няма какво да обявим като се изключи че има интерес. "

Байерн може да вземе нападател от Арсенал

Двата клуба и играчът се намират в непрекъснати диалози и се чака в скоро време да стане ясно, дали прехвърлянето ще се реализира.

Самият Нагелсман сподели схващане към желанието на нападателя, чието семейство продължава да живее в Мюнхен. "Опитвам да се слага в позицията на играта. Това е належащо. Има разбори на обстановки, които разисквам с играчите. Всеки знае, че фамилията на Сандро е в Мюнхен. "

Байерн може да употребява Рибери и Бернат
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР