Германската канцлерка Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер

...
Германската канцлерка Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер
Коментари Харесай

Меркел: Все още има да се свърши доста работа в коалиционните преговори

Германската канцлерка Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила сподели през днешния ден, че нейните консерватори и социалдемократите към момента имат да свършат много работа, до момента в който преодолеят разликите между тях по пътя към сформиране на ново съдружно държавно управление, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на Ройтерс и ДПА.

"Все още има редица точки, по които имаме различия ", съобщи Меркел пред кореспонденти при идването си за началото на идващия кръг от съдружните договаряния. "Имаме предпочитание да ги преодолеем, само че към момента ни следва доста работа ", сподели тя. Консерваторите и социалдемократите реализираха единодушие по такива въпроси като инфраструктурата, околната среда и други Те се споразумяха и за миграцията, пенсиите и образованието. Двете страни са си сложили за цел да реализират съдружно съглашение до края на тази седмицата или началото на идната.

Лидерът на социалдемократите Мартин Шулц Мартин Шулц – немски политик, ръководител на Европейския... към профила сподели, че договарящите не са притиснати от времето, намеквайки, че договарянията може да продължат след в началото избрания краен период, който изтича в неделя.Той съобщи, че е реализиран сериозен прогрес в договарянията, и изрази вяра, че те ще бъдат сполучливи. По думите му към момента има различия по трудовите права и опазването на здравето.

Лидерът на баварските съдружници на Меркел Хорст Зеехофер сподели, че не вижда причина за удължение на договарянията след първичния краен период. "Мисля, че ще свършим това в идните дни ", съобщи той. "Засега няма причина да чакаме, че ще имаме потребност от повече време след неделя ", сподели Зеехофер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР