Германската фирма Gunther Werks предлага на собствениците на Porsche 911

...
Германската фирма Gunther Werks предлага на собствениците на Porsche 911
Коментари Харесай

Немци показаха как би изглеждало последното „истинско” Porsche 911

Германската компания Gunther Werks предлага на притежателите на Porsche 911 (версия 993) съществено превръщане на автомобила, с което да му бъде вдъхнат нов живот. Изборът на модел не е по никакъв начин инцидентен, защото точно четвъртото потомство на 911 (993) се смята от най-заклетите почитатели на марката за последното „ истинско” Porsche.
Това не е надалеч от истината, защото това е последната спортна кола, съхранила генетиката и философията на първото Porsche 911 от 1963 година Производството на този автомобил стопира през 1988 година, само че в Германия, както и в още няколко страни, са се запазили много бройки от модела, тъй че предлагането на Gunther Werks евентуално ще провокира интерес.


Германската компания предлага цялостна замяна на частите от каросерията, които към този момент ще бъдат от въглерод, както и слагане на регулируемо окачване, на 18-цолови джанти и на спирачни механизми Brembo. Добавят се също по този начин антикрило и нова основна оптика, а салонът се прави от кожа и алкантара с спомагателни алуминиеви детайли.
Авторите на плана са сложили спортните седалки на карбонов каркас, а на централния панел ще има табелка с следващия номер на автомобила и с увещание, че Gunther Werks е предложила услугите си единствено на 25 притежатели на Porsche 993.


Върху мотора са работили експертите от немската компания Roth Sport, вследствие на което размерът е повишен до 4 литра, а мощността до 400 к.с. и 450 Нм въртящ миг. Това се дължи на слагането на чип-тунинг и нови настройки на турбокомпресора. Генерално обаче моторът си е същият, който толкоз обичат почитателите на Porsche 993.
Целта на плана е да се покаже на света по какъв начин би трябвало да наподобява паметната спортна кола в наши дни. Факт е, че това ще коства много скъпа на притежателите на автомобила – 445 000 евро.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР