Германската фармацевтична компания може за 6 седмици да изготви ваксина

...
Германската фармацевтична компания може за 6 седмици да изготви ваксина
Коментари Харесай

BioNTech: За 6 седмици можем да направим ваксина срещу новата мутация на коронавируса

Германската фармацевтична компания може за 6 седмици да изготви ваксина против. Това съобщи генералният шеф, уточнявайки, че това е изцяло допустимо от техническа позиция, при положение, че създадената взаимно с Pfizer ваксина не работи против разновидността.
Разбира се, за новата ваксина още веднъж ще бъде належащо позволение за използването ѝ, което ще удължи процеса. Шахин акцентира, че технологията, на чиято основа е създаден сегашният препарат, „ разрешава той да бъде преобразуван доста бързо “ в нова ваксина.
 Публикувани са цялостните резултати на имунизацията Pfizer/BioNTech Публикувани са цялостните резултати на имунизацията Pfizer/BioNTech
Пълните резултати от клинично изпитване за имунизацията Pfizer-BioNTech Covid-19 бяха оповестени в New England Journal of Medicine в четв...
Препаратът нае от групата генни ваксини, съдържащи в себе си генетична информация за причинителя и основава отбрана от ковид 12 дни след слагането на първата от двете инжекции.
Все още не е известно „ какъв брой дълго имунната система ще пази в паметта си реакцията “, провокирана от имунизацията. Освен това специалистите към този момент не са наясно дали тази ваксина ще построи ефикасна отбрана против новия вариант на ковид.
От научна позиция, има огромна възможност имунизацията да защищава и от новата разновидност, считат от екипа на BioNTech. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР