Германия вкара Обединеното кралство в списъка си с високорискови държави,

...
Германия вкара Обединеното кралство в списъка си с високорискови държави,
Коментари Харесай

Германия обяви Обединеното кралство за високорискова страна заради Covid

Германия вкара Обединеното кралство в листата си с високорискови страни, в които са широкоразпространени разновидности на ковид. Решението ще влезе в действие на следващия ден ще докара до редица ограничавания на пътуванията, заяви здравният институт " Роберт Кох ", представен от международните организации.

Пристигащите от Обединеното кралство в Германия ще би трябвало да се подлагат на наложителна карантина за две седмици, включително имунизираните и преболедувалите. Освен карантината, единствено немски жители и живеещи в Германия чужденци ще имат право да пътуват от Обединеното кралство за Германия. Правенето на писиар тест ще бъде наложително. Мярката важи за всички транспортни средства, включително, самолети, влакове и кораби.

В този лист, с изключение на Обединеното кралство, са Ботсвана, Зимбабве, Лесото, Малави, Мозамбик, Намибия, Есватини и Южна Африка.

В Обединеното кралство до момента са били регистрирани близо 25 000 случая на заразяване с Омикрон разновидността на ковид. Известно е за един смъртен случай на възпален с този вид.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР