Германецът, който вчера навлезе с автомобила си на пешеходна пътека

...
Коментари Харесай

Убиецът от Трир ще отговаря пред съда по три обвинения |

Германецът, който през вчерашния ден навлезе с автомобила си на пешеходна пътека и умъртви петима в югозападния град Трир, ще бъде изправен пред арбитър по 3 обвинявания - ликвидиране, опит за ликвидиране и нанасяне на тежки телесни повреди, заяви немското издание Die Zeit. 

51- годишният извършител беше задържан още нощес. Той е почнал да дава и показания на полицията, като оттова отхвърлиха да дадат детайлности за разпита. На мъжа ще бъде направена и психиатрична експертиза. След което ще бъде изправен пред арбитър, който ще реши дали причинителят да бъде задържан за непрекъснато или настанен в психиатрично заведение. 

Властите обявиха, че Бернд В. няма непрекъснат адрес и в последните дни е живял в потребления при нападението Ленд Роувър, взет назаем от другар. 

На конференция късно нощес, полицията в Трир отхвърли мотивd на случая да е терористичен, политически или набожен, като той към момента остава неуточнен. 

От управляващите оповестиха още, че мъжът е бил пийнал с 1.4 промила. 

След случая, четирима души не престават да са с заплаха за живота в болница, петима други са с тежки пострадвания, а шестима са леко потърпевши. В болничното заведение е настанена и майката на убито 9-месечно бебе при нещастието.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР