Гери-Никол много отдавна изгуби мярата в поведението си и накара

...
Гери-Никол много отдавна изгуби мярата в поведението си и накара
Коментари Харесай

Дори бащата на Гери-Никол не я издържа: Спри да се лигавиш, че изпростя!

Гери-Никол доста от дълго време изгуби мярата в държанието си и накара болшинството от потребителите искрено да не я понасят. Певицата, която стартира обещаващо от Х Фактор и след това с Криско, от години не е изкарала нито един същински шлагер. Вместо това е заета да се чекне и да се прави на дебил в нета.

Да, тъкмо по този начин може да се дефинира имиджа на Герито, която май към този момент е известна единствено с това, че е дъщеря на богати родители, които й задоволяват капризите и й заплащат масрафа.

Самата тя се изтърва и в телевизионното си изявление през вчерашния ден разкри, че татко й се подразнил от нея и й споделил да се промени. " Спри да се лигавиш в сторитата и в страницата си, че изпростя! Много ти стана ", споделил й родителят, само че Герито пет пари не дава.

" Това ми е театралният облик. Няма да се върша на девственица с расо, я! Не сме такива, не сме монахини. Но другояче, в живота като човек, аз съм изцяло друга - кротка и огромна душичка ", изцепи се певицата, само че кой знае за какво никой не й повярва.

" Ти ли, бе?! Ти и душичка?! От космоса си проличава каква си, но айде да не споделяме, че ще ни накаже Зукито за пиперлив език ", разясняват в мрежата.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР