Гери Малкоданска дари любимия си мъж Александър Ковачев с дъщеря Синоптичката

...
Гери Малкоданска дари любимия си мъж Александър Ковачев с дъщеря
Синоптичката
Коментари Харесай

Гери Малкоданска стана майка за втори път

Гери Малкоданска подари обичания си мъж Александър Ковачев с дъщеря
Синоптичката на Нова телевизия Гери Малкоданска стана майка за повторно. Тя даде живот на дребната Белла. Принцесата се е появила на бял свят с растеж от 51 см и тегло от 2 кг и 930 грама, написа nova.bg.

Бебето се е родило в „Аджибадем Сити Клиник Токуда“ благодарение на доктор Сузи Нашар, доктор Мария Атанасова, доктор Радка Масларска. Гери Малкоданска и Александър Ковачев изричат специфични благодарности на екипа на болничното заведение.

Припомняме, че синоптичката на Нова тв стана майка за първи път през 2018-та година. Тогава на бял свят се появи синът на Гери – Лео. „Искам да науча Лео да бъде благополучен и да има вяра. В моментите, в които не е благополучен, да има вяра, че още веднъж ще бъде благополучен.

Лео е приказка и съм си наложила да имам вяра, че той е щастлива приказка и ще бъде такава. Тръгна по доста сложен метод и се надявам, че компликациите са останали там в началото“, показа Малкоданска преди две години пред Мон Дьо.

Първата бременност на синоптичката беше сложна и се наложи синът й, който се появи прибързано на този свят, да бъде подложен в кувьоз. „Видях го за напълно малко в нощта, в която се роди. Беше безусловно за секунди, тъй като го взеха незабавно, с цел да го слагат в кувьоз.
 Гери Малкоданска стана майка за повторно сн. Инстаграм
Гери Малкоданска стана майка за повторно сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР