Гери Дончева ще помага на зрителите в България и в

...
Гери Дончева ще помага на зрителите в България и в
Коментари Харесай

Гери Дончева по стъпките на красотата

Гери Дончева ще оказва помощ на феновете в България и в чужбина да намерят най-прекия път към личното си здраве и хубост – извън и от вътрешната страна.

Предаването " По стъпките на хубостта с Гери Дончева ” осъществя новите си епизоди под управлението на водещата, а тематиките и гостите ще разкриват настоящи начин на живот проблеми, както и модерни решения за тяхното превъзмогване. Типично в стила на Гери предаването ще срещне феновете с известни лица от света на модата, киното, изкуството и несъмнено - опазването на здравето. Богатата палитра от тематики включва епизоди, отдадени на ексцентричната хубост, татуировките, екзотичните дестинации, пластичните интервенции и още куп любопитни начин на живот въпроси.

Най-новите трендове в лайфстайла, здравето и модата като част от хубостта на един човек са на фокус в новия сезон, който Дончева приготвя с екипа си, част от който е взел участие и в други нейни планове – Йордан Петков – оператор продукция и Явор Ралинов – шеф продукция.

Тв водещата от три години работи като PR управител на болница за рехабилитация " Сердика ” и други нейни структури като медицински център " ReGoRehabilitation ” и попада в WNESSTV след персонална покана от управлението на медията в лицето на господин Иван Тодоров: " За мен е голямо наслаждение и превилегия да имаме Гери Дончева като водеща на едно от най-гледаните излъчвания на WNESSTV. С привличането й желаеме придадем още по-бляскъв отенък на предаването и да заложим на повече наличие за мода, жанр и хубост ".

WNESSTV (съкратено от WELLNESSTV - https://www.wnesstv.com/) е интернационална телевизия със наличие, харесващо се на умна публика – активнихора с висше обучение, с приходи над междинните и ползи към самоусъвършенстване и положително здраве. Предаването " По стъпките на хубостта с Гери Дончева " осъществя фотоси от месец март, а феновете ще могат да гледат епизодите от новия сезон от месец април. 

Официалната премиера е на 2 април в 10:30 часа по  WnessTV.

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР