Гергана Топалова и Адриан Андреев научиха първите си съперници в

...
Гергана Топалова и Адриан Андреев научиха първите си съперници в
Коментари Харесай

Топалова и Андреев научиха съперниците си на Australian Open

Гергана Топалова и Адриан Андреев научиха първите си противници в конкуренцията за юноши и девойки на Australian Open. При девойките Гергана Топалова ще започва против американката Пейтън Стирънс, който е №61 в ранглистата. Жребият несъмнено не беше благоразположен към българката. При триумф Топалова най-вероятно ще играе във втория кръг против първата сложена Ксиню Уанг от Китай.

Адриан Андреев ще играе в първия кръг при юношите против участващия с " уайлд кард " Кен Каврак от Австралия. При триумф във втория кръг Андреев ще играе против №7 Себастиан Корда от Съединени американски щати или Клемент Табур от Франция.

За Андреев и Топалова това ще е първо присъединяване в главната скица на шампионат от “Големия шлем”.
Адриан Андреев и Гергана Топалова са част от тима за млади гении на Международната тенис федерация за шампионатите в Австралия.

Инициативата е финансирана от фонда за развиване на “Гранд шлем” страните. През годините помощ от него са получили десетки млади тенисисти, измежду които личат имената на първенците от шампионати в “Голeмия шлем” – Густаво Куертен, Ли На, Виктория Азаренка и Альона Остапенко. Избирането на състезатели в влиятелния тим става допустимо с покриването на редица критерии от тяхна страна.
Отборите са формирани от четири девойки и четирима юноши.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР