Гергана Гунчева най-после ще проговори за развода си с Петър

...
Гергана Гунчева най-после ще проговори за развода си с Петър
Коментари Харесай

Гергана Гунчева проговаря за развода си

Гергана Гунчева най-сетне ще проговори за развода си с Петър Бакърджиев. Красавицата ще бъде специфичен посетител в новото издание на „ Търси се… “ тази седмица. За персоналните си страсти и професионалните цели тя ще приказва за първи път пред Нели Хаджийска и Меги Димчева тази неделя.

В „ Търси се “ двете водещи ще срещнат Гери с сътрудника ѝ Петър Бакърджиев, с който към този момент са разграничени, само че работят на едно и също място – нюзрума на bTV. Спортният публицист ще опише прочувствено за десетте им години фамилен живот: „ С нея сбъднахме всичките си фантазии дружно – имаме две прелестни деца, построихме си къща и пътувахме на най-интересните места “.



Раздялата им идва след двегодишни опити да запазят фамилията си. Днес Гергана и Петър са в прелестни връзки и отглеждат децата си дружно: „ Нашите връзки стават все по-добри. Аз го обичам като другар и татко на децата ми “. За първи път единствено в „ Търси се “ двамата ще бъдат безпределно откровени за връзките си, раздялата и родителството.

Гери Гунчева ще показа, че е изцяло отдадена на най-главната роля в живота си – да бъде майка на децата си Самуил и Максим. Те, от своя страна, ще застанат пред камерата на „ Търси се “, с цел да разкрият кой е по-строгият родител. „ Децата не усещат раздялата ни прекалено много, тъй като живеят поравно и при мен, и при татко си “, споделя журналистката.

Най-важният фактор в нейния живот е майка ѝ – Даниела Вълчева, която е интернационален арбитър по художествена гимнастика. Във възпитанието на Гери съществена роля играе тя, тъй като с татко ѝ са се разделили, когато тя е била напълно дребна. „ Баща ми, който е и някогашен волейболист, доста дълго време живееше в чужбина и рядко се чувахме. Сега поддържаме положителни връзки. Той има друго семейство и аз имам сестра, която е сполучлива волейболистка “, ще разкрие Гери само в „ Търси се “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР