Гергана Георгиева отива зад решетките, след като пребила 81-годишната вдовица

...
Гергана Георгиева отива зад решетките, след като пребила 81-годишната вдовица
Коментари Харесай

Българка пребила жената на известен режисьор във Великоритания

Гергана Георгиева отива зад решетките, откакто пребила 81-годишната вдовица на известния режисьор Майкъл Уинър и обрала бижутата й на стойност 300 000 паунда.
Възрастната жена е получила пострадвания по главата по време на 3-часовия обир. Българката била някогашна държанка на режисьора, а през 1999-а той й оказал помощ да получи английско поданство, написа " Дейли Мейл ".

48-годишна българка беше наказана във Англия на 9 години затвор за побой и обир.

Случаят е от 2015 година. В съда излиза наяве, че Гергана е имала тригодишна връзка с режисьора, преди той да се ожени за Жералдин през 2011 година. В продължение на близо две години след гибелта му през 2013 Гергана е обмисляла закононарушението, тъй като е предполагала, че Жерладин е наследила голямото му завещание. Затова и един ден взема решение да проникне в жилището и да си прибере " обезщетенията ".

Българката признава, че е отмъкнала бижута за над 300 хиляди паунда. Без срам тя наричала жертвата си Жералдин " зла магьосница ", която умъртвила Майкъл Уинър с вуду вълшебства, с цел да наследи благосъстоянието му. Твърдяла, че би трябвало да получи над 100 хиляди паунда от наследството на някогашния си ухажор, само че не обяснила по каква причина.

Гергана е работила като персонален треньор и секретарка. .
Жералдин Уинър

" Събуждам се до ден сегашен измежду нощ от кошмари, че някой ще ме удари по главата още веднъж. Сега имам непрекъсната потребност някой да бди над мен и да е у нас. Майкъл несъмнено се обръща в гроба ", споделя Жералдин след случая.

Побоят е траял три часа часа. Георгиева признала за грабежа, само че не и за побоя.

Г-жа Уинър е била със завързани очи, по време на мелето. Ръцете и краката й били в примки от свински опашки. За ударите Георгиева е употребила и желязна щанга след чайника.

След като в съда признава за грабежа, споделя, че " инцидентно " е блъснала пенсионерката с чайник и железен дирек. Версията й е, че отишла да се разправя с Жералдин след гибелта на Майкъл Уинър, тъй като е изрязана от наследството му, а неговата воля била и тя да получи нещо от него.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР