ГЕРБ започва консултациите и с други партии в Народното събрание,

...
ГЕРБ започва консултациите и с други партии в Народното събрание,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: От днес започваме преговори с другите партии

ГЕРБ стартира консултациите и с други партии в Народното събрание, с изключение на с обединението ПП-ДБ. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.
" Имаме съществени запаси по програмата на ПП-ДБ, цели браншове генерират доста дефицити. Фискалният запас няма такава конструкция за каквото приказват. Проявихме отговорност с това държание. С опита да ни подкупват с комисии те взривяват единствената добра за страната обстановка за отиване на локални избори ", сподели още той.
" От през днешния ден ГЕРБ-СДС стартира договаряния с другите партии, коалиция няма да вършим ", безапелационен бе Борисов.
" Ще използван същата тяхна подла хватка – държавно управление на малцинство единствено от ГЕРБ-СДС ", добави той.
Преговорите с ПП-ДБ не са завършили, посочи Бойко Борисов.
" Финансовият министър ще внесе бюджета. Като го внесе, би трябвало да реже, с цел да влезем в тези параметри. Ние няма да позволим да ни лъже с повдигането на Брутният вътрешен продукт. Ако дефицитът е под 3%, за какво ще теглим 13 милиарда дълг? Защо ще колабира страната, като е фрашкано с пари, както настояват от Политическа партия. 12 бюджета съм правил в живота си и още пет като кмет. Още бюджети ще направя. Не е почтено аз самичък да поема отговорността и всички да ми се хвърлите още веднъж ", добави водачът на ГЕРБ.
“Отговорността на всички е да се направи кабинет от персони, тъй като при днешната обстановка бюджет няма да бъде признат. Всички виждат финансовия запас, големият дълг, който би трябвало да се тегли. Без постоянно държавно управление страната още юни месец ще изпадне в колапс. Те не престават да си играят на държавно управление на малцинството ”, акцентира Борисов.
По думите му този кабинет на персони би трябвало да е с небосвод " макс 6 месеца ", с цел да одобри бюджет, ПВУ, правните закони и какво може да се направи по Шенген.
" Вариантите да приказват за отдръпване на Асен Василев от проектокабинета на ПП-ДБ и още веднъж да договарят по него са завършили. Ние също имаме гласоподаватели, стратегия, с нея сме победили и някакво безсрамно самочувствие няма да поносим ”, означи Борисов.
На въпроса по отношение на бъдещата фигура, която ще издигне ГЕРБ за кмет на София, Борисов сподели, че към този момент партията има такава и тя не е ръководителят на СОС Георги Георгиев. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР