ГЕРБ си отиват, защото във всяка една сфера докараха България

...
ГЕРБ си отиват, защото във всяка една сфера докараха България
Коментари Харесай

Елена Йончева обяви: ГЕРБ докараха България до дъното във всички сфери

ГЕРБ си отиват, тъй като във всяка една сфера докараха България до дъното . И хората стартират да стават гневни . Това разяснява говорителката на парламентарната група на Българска социалистическа партия Елена Йончева пред Нова телевизия.

" Пропаст не се прескача с дребни стъпки. Затова ние излизаме от Народното събрание, с цел да достигнем до всяка община и да стартираме диалога - какво би трябвало да се случи в България ", добави тя.

 Българска социалистическа партия чертаела нов път, по който да върви България
Българска социалистическа партия чертаела нов път, по който да върви България

Имало рецесия на държавността съгласно Драгомир Стойнев

" Преките задгранични вложения за 10 години са намалели 10 пъти и са под 1 милиарда, тъй като има корупция, неприятна бизнес среда , тъй като правосъдната система работи постепенно ", означи Йончева.

Тя попита какво се случва с медиите, образованието, със опазването на здравето - закриване на държавни и общински лечебни заведения , както и битовата престъпност.

" Разговорът е по какъв начин да измъкнем България от това дъно, на което се намира ", акцентира тя.

Тя уточни отчети на държавния департамент на Съединени американски щати, съгласно които се конкретизира за корупция по високите етажи на властта, обвързвана с построяването на инфраструктурни планове.

" Пътувайки по автомагистралите, ние плащаме налог " живот ". Искаме да се вземат проби от Автомагистрала " Тракия ", Автомагистрала " Струма " и Автомагистрала " Люлин ". Ще покажем и какъв брой е откраднато, с цел да може да не плащаме този кръвен налог ", приключи Елена Йончева.

Междувременно от Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) реагираха на думите на Йончева, като показаха, че не са водили диалози с народни представители за взимане на асфалтови проби от сектори по автомагистралите " Люлин ", " Тракия " и други републикански пътища за инспекция на качеството.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР