ГЕРБ ще проведе VII-то Национално събрание на партията на 13

...
ГЕРБ ще проведе VII-то Национално събрание на партията на 13
Коментари Харесай

ГЕРБ ще проведе VII-то си Национално събрание

ГЕРБ ще организира VII-то Национално заседание на партията на 13 март 2022 година (неделя). То ще се състои в зала 3 на Интер Експо Център в София. В събитие ще вземат участие близо 1 100 делегати и посетители от всички регионални структури на партията в страната, управлението на ГЕРБ, народни представители, евродепутати, общински съветници, кметове и ръководители на общински препоръки от ГЕРБ. Събранието ще премине при следния дневен ред:
Отчет на Изпълнителната комисия на Политическа партия ГЕРБ;Отчет на Контролната комисия на Политическа партия ГЕРБ;Избор на ръководител на Политическа партия ГЕРБ;Избор на заместник-председатели на Политическа партия ГЕРБ;Избор на членове на Изпълнителната комисия;Избор на членове на Контролната комисия на Политическа партия ГЕРБ;Разни.

Началният час на събитието е 12.00 часа. Засега други кандидатури за председателското място с изключение на тази на настощия ръководител Бойко Борисов няма. Очаква се той да бъде преизран за нов четиригодишен мандат. Според източници от ГЕРБ не се чакат основни промени и в управителните органи на партията, а в случай че има такива, те ще са по-скоро минимални.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР