ГЕРБ ще направи отчет за провелия се в последните няколко

...
ГЕРБ ще направи отчет за провелия се в последните няколко
Коментари Харесай

ГЕРБ ще направи обобщение на гражданския диалог Европа в нашия дом

ГЕРБ ще направи доклад за провелия се в последните няколко месеца цивилен разговор под надпис "Европа в нашия дом ". Инициативата започва на 11 февруари тази година във Велико Търново.

Гражданските разговори на тематика обучение и районно развиване обиколиха всички регионални градове в страната, а в тях се включиха представители на просветителния бранш, на бизнеса, на локалната, изпълнителната и законодателната власт, както и хиляди жители.

Целта на самодейността бе да покаже на необятната общност по какъв начин българските обитаеми места са трансформирали образа си в резултат на европейската взаимност, какви вложения прави страната в предпочитаното си направление – образованието, и да даде платформа за полемика сред жители и представители на институции за приемане на противоположна връзка за работата им.

Обобщението на гражданския разговор "Европа в нашия дом " ще се организира на следващия ден, 20 април 2019 година (събота) от 12.30 часа в зала "Азарян " в НДК, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР