ГЕРБ са внедрили свои кадри в чужди листи, които след

...
ГЕРБ са внедрили свои кадри в чужди листи, които след
Коментари Харесай

Татяна Дончева с бомба: ГЕРБ са внедрили свои агенти в чужди листи

ГЕРБ са внедрили свои фрагменти в непознати листи, които след изборите ще купят и ще трансфорат в свои патерици. Шокиращата информация пристигна от устатата Татяна Дончева, която също стана лидер на кандидатдепутатски лист на обединението сред Мая Манолова и Отровното трио "Изправи се! Мутри вън ". Оказва се, че за нея това е и главната причина още веднъж да влезе в дейната политика след интервала Българска социалистическа партия.
"В тези избори е изключително неотложно да се обезпечи наличието на парламентарни групи, които да не служат за патерица на ГЕРБ и ще положа всички старания това да не се случи, нито в нашата коалиция, нито във вероятния парламент. Приемете, че моето присъединяване в политиката сега е краткотрайно ", сподели тя пред Би Ти Ви.
И посочи, че има съответна информация за листи, хора и райони, където ГЕРБ са съумели да подредят претендентите на някои от обединенията, както и да пуснат на терена няколко обединения за отклонение на вниманието за разпръскване на гласове и за вкарване на хора, които са под техен надзор.
Даже официално да не принадлежат на ГЕРБ, това са хора, които ГЕРБ държи било компромати, било с пари, било с други механизми, с цел да обезпечат пробива на тези евентуални обединения, разяснява Дончева.
Например нашата коалиция "Изправи се! Мутри вън " е коалиция, която се състезава дружно с друга групировка със прилежащ номер. Струва ми се доста съмнително това съседство. Анализирайки кой стои зад тази работа, мога да си направя някои заключения, добави тя.
Вярвайте ми, ребусът е доста комплициран, разяснява някогашната социалистка. И добави, че всички простотии от локалните избори се придвижват на национално равнище и на парламентарния избор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР