ГЕРБ са фокусирани върху широко правителство. Това съобщи пред бившият

...
ГЕРБ са фокусирани върху широко правителство. Това съобщи пред бившият
Коментари Харесай

Сачева: Избирателите дадоха знак, че искат коалиционно управление

ГЕРБ са фокусирани върху необятно държавно управление. Това заяви пред някогашният обществен министър Деница Сачева . Вчера водачът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели, че партията е подготвена на взаимни отстъпки и отстъпки в името на това да се сформира постоянен кабинет. 

„ На този стадий към момента няма публична реакция от политическите партии. Нямаме индикации за това какви са мненията и вижданията на другите партии във връзка с нашето предложение, само че и не виждаме какви биха могли да бъдат причините срещу това, изключително когато предлагаме всяка една партия да може да излъчи и показа свои хора в възможните контактни групи ”, съобщи Сачева.

По думите й гласоподавателите в последните няколко вота са дали знак, че желаят съдружно ръководство . Според ГЕРБ няма смисъл да се дават още веднъж пари за ново гласоподаване, в случай че резултатът би бил същият. 

Тя акцентира, че задачата на договарянията е да бъдат изяснени общите точки на единодушие и върху тях да се направи стратегия, по която да се ръководи в идващия мандат. По думите на някогашния обществен министър хората в страната желаят да бъде реализирано единодушие сред политическите сили, с цел да се оправят с рецесиите у нас.

Деница Сачева разяснява и правосъдната промяна в България . По думите й останалите партии би трябвало да предложат своите планове за промени, а не само да се желае отстраняването на основния прокурор.

„ Иван Гешев е определен от правосъдната система . Той не е определен от политическа партия ГЕРБ. Главният прокурор не може да бъде сменян по политически аргументи ”, безапелационна е тя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР