ГЕРБ провежда Национално събрание на партията, в което участват близо

...
ГЕРБ провежда Национално събрание на партията, в което участват близо
Коментари Харесай

ГЕРБ провежда Национален конгрес на партията

ГЕРБ организира Национално заседание на партията, в което вземат участие близо 1 100 делегати и посетители от всички регионални структури на партията в страната, управлението на ГЕРБ, народни представители, евродепутати, общински съветници, кметове и ръководители на общински препоръки от политическата партия. По време на събранието партия ГЕРБ ще избере ръководител и заместник-председатели. Също по този начин ще бъдат направени доклади на Изпълнителната и Контролната комисии на партията.   В началото на събранието бе излъчено послание на основният секретар на Европейската национална партия към делегатите и Бойко Борисов: 
„ Скъп мой приятелю Бойко, удостоверявам поддръжката на всички нас от ЕНП. Правителствата, водени от теб, преведоха България през рецесии и я изведоха по-силна “. Това съобщи в послание при започване на Националното заседание на ГЕРБ генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес.

„ Твоите държавни управления пазеха финансовата непоклатимост. В момента страната ви се ръководи от коалиция на омразата. Мандатоносителят е групировка, която не желае да се записва като партия и да поеме отговорност “, разяснява Лопес през 1 100 делегати и посетители от всички регионални структури на партията в страната.

Той заръча на Борисов да се образува държавно управление в сянка, което да е готово във всеки един миг с управнически решения. "

В залата дойде и ръководителя на ЕНП Манфред Вебер.

Днес+ припомня, че през вчерашния ден се организира 25-тата на колегата в обединението Съюз на демократичните сили, на която бе за ръководител, както и

Конгресът на Политическа партия ГЕРБ може да наблюдавате НА ЖИВО във видеото

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР