ГЕРБ има своята структура и е най-добрата платформа за решаване

...
ГЕРБ има своята структура и е най-добрата платформа за решаване
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: ГЕРБ има най-добрата платформа за решаване на проблемите


ГЕРБ има своята конструкция и е най-хубавата платформа за решение на проблемите в районите. Това сподели зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на Националната предизборна среща на партията.

„ По време на идните европейски избори и локални избори нашите съперници ще бъдат безкомпромисни в представянето на подправени вести и да манипулират обществото, тъй като през годините, когато са имали опция да ръководят, те в никакъв случай не могат да показват ТЕЗИ забележими резултати, които ГЕРБ показва през последните 10 години “, безапелационен бе Цветанов.
Зам.-председателят на партията посочи работата на премиера Борисов, Европейските водачи и Европейската комисия, заявявайки, че по този начин ГЕРБ съумя да „ се свърже “ с българските жители - жители на Европа.
„ Точно по тази причина ще стартираме всичко това, което би трябвало да създадем дружно и подготовката ни за изборите ще бъде платформата на гражданската самодейност и разговор. “, посочи Цветанов.

Цветан Цветанов разяснява и бъдещите проекти в стопански аспект, които включват районната политика, довършването на Автомагистрала „ Хемус “, което ще докара до развиването и вложението в Северна България. „ Какво предлага Българска социалистическа партия –нима предлагаха автомагистрали, които построиха “, попита Цветанов.
„ Над два милиарда лв. ще бъдат парите, които са от Оперативна програма „ Региони в напредък “. Всички средства ще бъдат разпределени по министерствата и ще бъдат в интерес на жителите, с цел да се усъвършенства животът на нацията “, съобщи той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР