ГЕРБ е единствената партия, която дава равен старт на всички

...
ГЕРБ е единствената партия, която дава равен старт на всички
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: ГЕРБ е единствената партия, която дава равен старт на всички

ГЕРБ е единствената партия, която дава еднакъв старт на всички - без значение от пол, възраст и вяра, написа зам.-председателят на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила във Фейсбук.

"Всички вие имате равни благоприятни условия да бъдете номинирани за общински съветници, кметове, да бъдете част от локалната, изпълнителната и законодателната власт. С тези думи се обърнах към над 250 младежи от ГЕРБ от цялата страна. Заедно сме на десетия юбилеен Летен университет на МГЕРБ във Варна. Тук са министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, евродепутати, министри, депутати, кметове и общински съветници ", уточни още водачът на парламентарната група на ГЕРБ.

"Силната младежка конструкция на ГЕРБ е локомотивът на партията. Политическите ни съперници, когато нямат причини, излагат като недостатък младостта. Промяна в Българска социалистическа партия мъчно ще има. Така е устроена и по този начин действа тази партия. Младите са лицето на днешното ръководство. Благодаря, МГЕРБ! ", добави той.

Снимка: Официалната страница на Цветан Цветанов във Facebook
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР