ГЕРБ-ДПС никога не правят случайни ходове, особено ако става въпрос

...
ГЕРБ-ДПС никога не правят случайни ходове, особено ако става въпрос
Коментари Харесай

Кирил Петков: Калин Стоянов е кадър на ГЕРБ-ДПС

ГЕРБ-ДПС в никакъв случай не вършат инцидентни ходове, изключително в случай че става въпрос за Министерство на вътрешните работи. Това съобщи съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков във фейсбук.

В обществената мрежа той даде обяснение към назначението на Калин Стоянов за министър на вътрешните работи. Петков означи, че по време на договарянията за съставянето на държавното управление е имало разнообразни оферти за поста на силовия министър.

По думите му Бойко Борисов в началото е предложил Атанас Илков да оглави Министерство на вътрешните работи . Петков разясни, че ПП-ДБ не са се съгласили поради близостта на претендента с ГЕРБ-ДПС.

Той уточни, че по-късно Мария Габриел (отново Бойко Борисов) е предложила за поста Калин Стоянов. Според Петков първичната инспекция не е посочила директна взаимозависимост, само че последвалите дейности на Стоянов са опровергали това.

Кирил Петков е безапелационен, че няма самостоятелен кадър, в случай че той е предложен от Бойко Борисов.

Припомняме, че през ноември съпредседателят на Политическа партия министър Стоянов да си подаде оставката поради безредиците по време на митинга против БФС. и Движение за права и свободи, които показаха, че министърът е политическо лице и не носи отговорност за случилото се.

Премиерът Николай Денков Стоян Темелакиев. Министър-председателят обаче, в случай че Калин Стоянов не се разграничи от полицейското принуждение. Стоянов съобщи, че, само че увери, че Министерство на вътрешните работи тотално се разграничава по повод експанзията на протестиращи и на служители на реда.
 Министерство на вътрешните работи шефът бил поканен от Кирил Петков да влезе в кабинета
Министерство на вътрешните работи шефът бил поканен от Кирил Петков да влезе в кабинета

Калин Стоянов желае да продължи да извършва служебните си задължения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР