Герасим Георгиев-Геро посреща новата година с нова форма. Актьорът е

...
Герасим Георгиев-Геро посреща новата година с нова форма. Актьорът е
Коментари Харесай

Геро отслабна ударно

Герасим Георгиев-Геро посреща новата година с нова форма. Актьорът е измършавял стремително и метода, по който наподобява шашна даже и най-близките му хора. Силната воля да победи най-сетне непотребните килограми не е от през вчерашния ден, само че едвам в този момент дава резултат. Потвърждение за това е визията му в студиото на спортния публицист Цвета Гагарова по Нова тв, която е и негова брачна половинка.

Противно на логиката, че евентуално се поти всекидневно във фитнес залата, артистът, който води "Маскираният артист " с Васил Василев-Зуека, а след това с Краси Радков, призна, че не спортува. Очевидно положителната му форма се дължи на друго.

Актьорът, роден и израснал в Русе, в действителност е спортувал интензивно на млади години - танци, битка, дори футбол. Геро понижил спортните занимания, откакто потърпевш от разкъсване на ахилесовото сухожилие. И въпреки всичко злополуката, която претърпява преди 18 години, е повода за внезапното качване на килограми. Инцидентът се случва на връх Шипка. Герасим имал комоцио и три дни бил в болница. Метаболизмът му по-късно прекарване се обръща внезапно.

Въпреки напрежението обаче, артистът е признателен, че е оживял и изцяло се възстановил. "Целият живот е застлан с рухвания и ставания. Важното е да намериш сили да се изправиш и да продължиш. Трябва да се одобри като някакво тестване, което ти е обещано да го преминеш ", съобщи той. "Важно е да бъдеш по-добър човек, да правиш смислени неща на този свят ".

 undefined
И до момента в който Геро може и да не намира време за тренировки, щерка му Йохана е много отдадена на спорта. Тя е упражнявала тенис на корт 5-6 години, а неотдавна се интересува и от волейбол. Йохана играе в детско-юношеската школа на ЦСКА. Както знаем Геро е обожател на "Левски ", само че това не му пречи доста да се радва, че щерка му спортува.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР