Георги Семерджиев, който уби две млади жени на булевард Черни

...
Георги Семерджиев, който уби две млади жени на булевард Черни
Коментари Харесай

Семерджиев пирува навръх Коледа в затвора. Двойният убиец се глези богато

Георги Семерджиев, който умъртви две млади дами на бул. „ Черни връх “ в столицата, посрещна Рождество Христово в Централен софийски затвор. Там той отпразнува Коледа дружно със съкилийниците си.

Семерджиев е в килия 11 отряд дружно с двама нарушители от ромски генезис. Прякорите им са Киро Черния и Жоро Маймуната. Тримата са отпразнували по-богата Коледа от някои фамилии на открито, което е върхът на наглостта, разкрива в. „ Уикенд “.

На трапезата на пандизчиите има питка, бисквити, плодове, енергийни питиета и какво ли още не. Неща, които не всяко семейство в наши дни може да си разреши, само че изрод като Георги Семерджиев ги получава наготово от страната. Дори са си създали елха от хартия.

Върхът на безочието е, че двойният палач разполага и с телефон зад решетките. Той самичък си е направил фотосите, с цел да покаже, че е над закона и не му пука, че е умъртвил двама души. Не единствено това – на ръката му се вижда скъпарски часовник.

Този човек затри два живота и почерни две фамилии. Тази година за първи път майките на жертвите не съумяха да седнат на коледната софра с дъщерите си. Семерджиев им го лиши, а с цялата си безочливост в този момент чества Коледа.

Пълният с грехове Георги Семерджиев чества Рождество Христово. Нелепа и неуместна обстановка, която демонстрира, че на всичкото от горната страна този човек няма никаква съвест. Той не съжалява за убийствата и се крие зад това, че сякаш не ги помни.

Вместо да му обезпечат непоколебим режим и същински пъкъл в пандиза, той наподобява като на отмора там. Това е същинско светотатство по отношение на паметта на двете девойки, които този урод заличи от света.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР