Георги, когото всички наричат Гого, се очертава като безспорен фаворит

...
Георги, когото всички наричат Гого, се очертава като безспорен фаворит
Коментари Харесай

Защо всички обичат този участник в „Игри на волята“

Георги, който всички назовават Гого, се обрисува като неоспорим любимец в четвъртия сезон на „ Игри на волята “. Постиженията му и отдадеността, с която се хвърля във всяка борба впечатляват както участниците в „ Игрите “, по този начин и почитателите на шоуто, написа vesti.bg.

„ Гого на край “, „ Човекът племе “, „ Гого е моят любимец – мощен, интелигентен, учтив, отлично! Родителите му могат да се гордеят с него “ - това са единствено част от мненията в обществените мрежи, които съпътстват всяка обява за „ черната нинджа “.

Подбрахме пет от най-изявените му качества, които го вършат точно това – повсеместен любим:

Забавен е

Гого несъмнено печели публиката посредством неповторимото си възприятие за комизъм и неповторимите си реплики, които разсмиват участниците и феновете. Сред най-запомнящите се моменти от присъединяване му са определението, което той сложи на Мани след разпадането на Супергероите - „ цялостен минус “. Друг обичан миг на феновете е абсурдът с Илиян в Стопанството за метода, по който подготвя боба и неповторимата реакция на Гого. Докато Алекса се караше с Илиян, Гого индиферентно точеше ножовете и не обели и дума.

Силен е

Това е може би най-безспорното качество на фитнес треньора. Няма затруднение, което да му се е опряло. Гого преодолява с воля и хъс всички компликации, с които се сблъсква. Физическата подготовка на черната нинджа очарова феновете, а това го подрежда измежду любимците за край. Дали ще стигне до него – следва да забележим.

Има собствен жанр

Освен със мощ и възприятие за комизъм, Гого впечатлява и с неповторимия си жанр. Той като че ли живее в собствен личен свят и това си проличава както на арената, по този начин и на територията. Той се облича по необикновен метод, държанието му се отличава от това на останалите участници, даже методът му изложение и мислене демонстрира неповторимия жанр на черната нинджа.

Лоялен е

За разлика от повече участници в „ Игрите “, Гого потвърди, че е предан и безпределно принципен. Той не отстъпва от правилата си и като че ли отхвърля да взе участие в обединения и тактики. Той се бори във всяка борба до дъно в името на племето си. Не предава съотборниците си и удържа на всяка своя дума и заричане.

Чаровен е

На финала няма по какъв начин да спестим очевидния факт – Гого пленява със своята чаровност. Тя се чете в усмивката му, в постъпките му и даже в погледа му.

Във визитката си Гого споделя, че работи в Саудитска Арабия като фитнес треньор и на моменти води даже отшелнически метод на живот. Понякога минават месеци, в които не комуникира с жена. В обществените мрежи обаче стотици дами не скриват пристрастията си към нинджата както в ролята му на любимец в „ Игрите “, по този начин и в ролята му на хубав мъж.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР