Георги Харизанов поема по свой, различен професионален път и вече

...
Георги Харизанов поема по свой, различен професионален път и вече
Коментари Харесай

Изхвърлиха скандалния Джорджо Харизанов от Евронюз

Георги Харизанов поема по собствен, друг професионален път и към този момент няма да бъде част от екипа на Euronews България. Благодарим му за взаимната работа и му пожелаваме триумф в новите провокации. Това оповестиха от медията в публично известие до медиите.

Ето какво още гласи текстът:

От декември месец 2022 година, Иван Иванов е изпълнителен шеф на българския канал Euronews България, развивайки операционния проект на компанията, включващ нови планове, които да затвърдят позицията на марката на пазара в България. 

Нюзрумът на Euronews България е под ръководството на основния редактор на медията Марина Стоименова. Нейна отговорност е публицистичната политика и спазването на публицистичните полезности на най-голямата европейска новинарска мрежа.

Марина Стоименова е чиновник на централата на Euronews във Франция и нейн представител в България. Марина дава отговор непосредствено пред Питър Барабас - chief content editor и Франсоа Шиняк - affiliate editorial manager в Euronews.

Тези механизми, въведени още през 2021 в Euronews България, пазят задачата и публицистичните полезности на Euronews, предоставяйки справедлива, безпристрастна, точна, уравновесена, обективна, самостоятелна и фактологична публицистика на своята международна публика.

Малко по-късно известие самият Георги Харизанов, някогашен началник на " Напоителни системи ", написа пост на персоналната си страница във фейсбук:

To whom it may concern:

Заводската слепота е разбиране, описващо намаляващата успеваемост след шестата година на една и съща позиция. Е, минаха шест години и половина и е време за смяна.

След Георги Коритаров, светла му памет, е мъчно да се научи нещо ново за публицистиката, силата на човешкия разсъдък и жаждата за познание.

След Добрин Иванов е мъчно да се научи нещо ново за обществената отговорност, родолюбието и вложението в задачи.

След Евронюз е мъчно да се научи нещо ново за медиите, обективността, независимостта и уважението към всички гледни точки.

А аз обичам да изучавам. Непрестанно. И има още доста какво да изучавам в още доста сфери.

С времето се натрупаха хрумвания и оферти, несъвместими с до неотдавна заеманата от мен позиция.

На 04.04.2023 помолих да бъде преустановен договорът ми за пълномощник на “ТВ ЕВРОПА ” АД.

Евронюз България е сбъдната фантазия и, ръководена от страхотните Marina и Надя, тази фантазия занапред ще свети и ще бъде образец за обществото и горделивост за екипа и вложителя.

Винаги ще оказвам помощ с каквото мога на страхотния екип. Има по какъв начин.

Колеги, вие сте невероятни. До един.

Свободата, Санчо…

Keep on searching!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР